Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κινηματογραφικό τοπίο οι Αρρένες στο Γράμμο με τα χιόνια! (εικόνες)Ο Γράμμος δικαιολογημένα εδώ και χρόνια έχει ανακηρυχθεί ως το ωραιότερο όρος της Ευρώπης, καθώς το φυσικό του κάλλος, στο οποίο συμβάλει το συγκρότημα των λιμνών Αρρένες, που όλο το χρόνο κόβουν την ανάσα κάθε επισκέπτη!

Ο Γράμμος άλλωστε είναι από τα πρώτα μέρη, λόγω του υψόμετρου που διαθέτει, που ντύνεται πρώτο στα λευκά στο νομό Καστοριάς. Αν καταφέρει και φτάσει κάποιος στα απίστευτα αυτά μέρη, με τα χιονισμένα τοπία του τότε μόνο να μαγευτεί μπορεί!
 

Ένας από τους τυχερούς που κατάφερε να φτάσει με πολύ χιόνι στις Αρρένες του Γράμμου είναι ο Φίλιππος Νίκου, που τράβηξε χιονισμένες τις λίμνες χαρίζοντας μας ένα πραγματικό κινηματογραφικό σκηνικό, απαράμιλλης ομορφιάς που μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσεις!
   Πηγη: sentra.com.grH γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-InfoTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael