Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Ένα δέντρο μια φορά»: Το θαυμάσιο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά έγινε ταινία και πρέπει να τη δείτε


Ένα άστεγο αγόρι και ένα ξεραμένο δέντρο πρωταγωνιστούν στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Ένα δέντρο μια φορά» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά.


«Ένα δέντρο μια φορά»: Το θαυμάσιο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά έγινε ταινία και πρέπει να τη δείτε!

Ένα φτωχό μικρό αγόρι κάνει φίλο του ένα παραμελημένο δέντρο, σ’ έναν απόμερο δρόμο μιας μεγαλούπολης.
Μια μέρα -παραμονή Χριστουγέννων- το δέντρο, έχοντας δει τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στα παράθυρα των γύρω σπιτιών, ζητά απ’ το μικρό του φίλο να το στολίσει κι αυτό έτσι. Όμως, ο μικρός δεν έχει στολίδια ή χρήματα να τα αγοράσει, δεν έχει απολύτως τίποτα… 

Πώς μπορεί να κάνει το καχεκτικό δέντρο να δείχνει όμορφο, στο βρώμικο και απόμερο πεζοδρόμιο; Κι όμως, αυτή είναι μια νύχτα διαφορετική, που εκπληρώνονται όνειρα, μια νύχτα μαγική!!!
Καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε στη συνέχεια την υπέροχη ταινία που αποδίδει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Εκτός από την ιστορία, θα σας «μαγέψει» και η μοναδική μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου. 




dinfo.gr














H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael