Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Κοζάνης: Συμμετέχουμε Μαζικά και ενωτικά στην απεργία της πέμπτης 14 Δεκεμβρίου



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΖΑ–ΑΝΕΛ, προσφέροντας ακόμη ένα δώρο στους εργοδότες και ακολουθώντας κατά γράμμα τις δεσμεύσεις της προς τους δανειστές, έφερε νύχτα στη βουλή τροπολογία για τον περιορισμό του δικαιώματος απεργίας στα πρωτοβάθμια σωματεία, στη βάση των εργαζομένων, τα συμφέροντα των οποίων ισχυρίζεται ότι υπηρετεί.

Μπορεί να απέσυρε την επίμαχη τροπολογία και να μετέθεσε την κατάθεσή της για αργότερα, ο σκοπός της όμως είναι ηλίου φαεινότερος και ο στόχος της ξεκάθαρος. Να υπηρετήσει τη σκληρή και άκρως παραβατική εργοδοσία, επιδεικνύοντας συνέπεια στις δεσμεύσεις της στο 3ο μνημόνιο και αδιαφορώντας για τις τραγικές συνέπειες των πολιτικών της σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Όταν για χρόνια υπόσχεται ότι θα επαναφέρει τη συλλογική προστασία των εργαζομένων, επιχειρεί να αποδυναμώσει το βασικό μέσο συλλογικής δράσης, αυτό της απεργίας, σε μια αγορά εργασίας που είναι ήδη ζούγκλα.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό δώρο προς τους εργοδότες, αφού προσφάτως προχώρησε στην έμμεση αναγνώριση της απαγορευμένης από το σύνταγμα ανταπεργίας τους, ανοίγοντάς τους το δικαστικό δρόμο άσκησης πιέσεων στους εργαζόμενους να μην απεργήσουν.

θυμίζουμε στην Κυβέρνηση και στους δημοκράτες εκπροσώπους του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο ότι το Ελληνικό Σύνταγμα αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα το δικαίωμα απεργίας και τους καλεί να καταψηφίσουν οποιαδήποτε ρύθμιση, όποτε και αν εισαχθεί από την Κυβέρνηση, για τον περιορισμό του δικαιώματος των εργαζομένων να απεργήσουν.

θυμίζουμε στην Κυβέρνηση και στους βουλευτές της περιοχής μας ότι η πώληση μονάδων της ΔΕΗ είναι «εθνικό έγκλημα» που θα την οδηγήσει στην διάλυση της και στην καταστροφή της περιοχής μας.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν για ακόμη μία φορά την απάντησή τους, με τη μαζική συμμετοχή στην Γενική Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017. Κανένας εργαζόμενος, κανένας συνταξιούχος , κανένας άνεργος μόνος του ενάντια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, των εργοδοτών και των τεχνοκρατών που θέλουν τη φωνή μας να σιγήσει. Αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα και δεν θα γίνει ποτέ!

ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΟΡΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ…. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 14/12/2017 ΩΡΑ 11:00 π.μ.



    Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας    

    Κουρκούτας Αρης              Ζαρκοδήμος Ιωάννης 

















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael