Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο οι Ενορίτες του Αγίου Νικολάου (φωτο)


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλο επισκέφθηκαν για ευχές, εν όψει της εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, οι Ιερείς της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, π. Βασίλειος Βασιλείου και π. Νέστορας Γκουρομίσιος, μαζί με τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και Ενορίτες του Αγίου Νικολάου.
Όλοι μαζί μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο μήνυμα της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα παραδοσιακά κάλαντα της Σιάτιστας.
Ο Σεβασμιώτατος τους δέχθηκε με χαρά στην αίθουσα τελετών «Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου», του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου και ευχαρίστησε όλους για την αγάπη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε ευφρόσυνα και ευλογημένα Χριστούγεννα.



Δείτε ακόμα:
Παιδιά έψαλλαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο (βίντεο)


















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael