Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ε65: Ο «τυφλός δρόμος» που αναμένει το φως του! (βίντεο)Δύο εντυπωσιακά βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες η Κεντρική Οδός για τον Ε65.
 Ε65: Ο «τυφλός δρόμος» που αναμένει το φως του! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μέσα από αυτά γνωρίζουμε καλύτερα τον καινούριο δρόμο και τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητές του.
Ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την κατασκευή της Βορείας Εξόδου της σήραγγας Τ3 φανερώνει το μέγεθος των δυσκολιών για την παράκαμψη των ορεινών όγκων που αποτελούν το διαχωριστικό σύνορο Φθιώτιδας – Καρδίτσας.
Το trikalavoice παρουσίασε επίσης τη διαδρομή Τρίκαλα – Ξυνιάδα σε ένα τοπίο καθαρά χειμωνιάτικο σήμα κατατεθέν των περιοχών που διανύει ο Ε65.
Οι εξαγγελίες Σπίρτζη δημιουργούν μια κάποια αισιοδοξία για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, καθώς ειδικά χωρίς το νότιο τμήμα του θα είναι σαν να μην έχει γίνει καθόλου! 


Αναμένουμε κι ελπίζουμε σε έναν ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομο με διόδια βέβαια λογικά για τη συντήρηση του, αφού όπως είπε ο Υπουργός «τον έχει πληρώσει ο λαός» κι ανήκει σε αυτόνlamiareport.gr

H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael