Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πάνω από 45 Κλαδαριές άναψαν στη Σιάτιστα - Γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωϊνες ώρες σε όλη την πόλη! (βίντεο-φωτο)



Αναλυτικό ρεπορτάζ του Siatista-info

Με το άναμμα των «Κλαδαριών» ξεκίνησε στη Σιάτιστα η αναβίωση των εθίμων του Δωδεκαημέρου, τα οποία κάθε χρόνο τιμώνται πιστά από τους κατοίκους της Σιάτιστας.

Οι πραδοσιακές Σιατιστινές Κουλιαντίνες

Οι Κλαδαριές τύλιξαν όλες τις γειτονιές της πόλης, φωτίζοντας τη Σιάτιστα η οποία γλέντισε και τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συνοδεία πολύ κρασιού και τοπικών εδεσμάτων.
 
 Τρείς κλαδαριές μαζί! Δύο στον Άγιο Χριστόφορο και μια σ' Τζουτζούρους!

Πάνω από 45 κλαδαριές άναψαν στη Σιάτιστα με τον κόσμο της Σιάτιστας να τιμά το έθιμο αλλά και πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα να συμμετέχει στο μεγάλο γλέντι που στήθηκε σε κάθε γωνιά της πόλης.

Την πρώτη κλαδαριά άναψε ο Δήμαρχος Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλος, επίσης στη Σιάτιστα βρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Δημητριάδης και Γ.Θεοφύλακτος, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Η. Κάτανας, ο αντιδήμαρχος Βοϊου Λ. Γκερεχτές, η πρόεδρος της Δ. Κ. Σιάτιστας Κ. Δάρδα οι αρχές του τόπου οι οποίοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά, το μήνυμα των Χριστουγέννων να φέρει υγεία και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ - βίντεο - φωτογραφίες Γ.Γ. για το Siatista-Info

Δείτε το βίντεο  του siatista-info.blogspot.com




 Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε Next
















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael