Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΕΒΕ Κοζάνης: Ανταλλαγής Ευχών την παραμονή της πρωτοχρονιάς για το νέο Έτος 2018


Η νέα Διοίκηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, προσκαλούν τα μέλη,  Εμπόρους, Βιοτέχνες και Επαγγελματίες,   τους συνεργάτες και όλους τους φίλους του Επιμελητηρίου,   στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Ανταλλαγής Ευχών για το νέο Έτος 2018, που θα πραγματοποιηθεί  την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή  31 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στο  κτίριο του Επιμελητηρίου, επί της οδού Ι. Φαρμάκη 2 στην Κοζάνη και από ώρες 10:00π.μ. έως και 15:00.

Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε  όλοι μαζί  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, το Νέο  Έτος 2018 να φέρει στη ζωή μας Υγεία, Ελπίδα και νέες Προσδοκίες και να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας Δημιουργικής Εποχής, που θα οδηγήσει σε  αναπτυξιακή τροχιά την Επιχειρηματικότητα, την Οικονομία, την Κοινωνία και  τον Τόπο μας.


H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael