Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τοπ 10 χριστουγεννιάτικα γλυκά

Η Ιωάννα Χαλμούκη, γνωστή και ως Pasta Flora, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η κρίση δεν μας αφήνει καμία άλλη διέξοδο, πέρα από το να γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί, περισσότερο αποφασισμένοι για τα όνειρά μας και ακόμη ποιο δυνατοί να τα καταφέρουμε. 
Την πρωτογνώρισα πριν μερικούς μήνες, στο σπίτι της στο Κουκάκι. Δούλευε σε ένα γραφείο, ως interior designer, και είχε ξεκινήσει δειλά δειλά να ψήνει τα καλύτερα cake στην πόλη.
Σήμερα, στο νέο της σπίτι και έχοντας αφήσει την δουλειά του γραφείου, ξοδεύει τον περισσότερό της χρόνο στην ζαχαροπλαστική, ενώ παράλληλα ετοιμάζει μια νέα σειρά παιδικών ρούχων, από υφάσματα που έχει συλλέξει.

Το σημαντικό, όμως είναι, ότι η Ιωάννα δεν άφησε την κρίση ενός τομέα της ζωής της, να γίνει κρίση και των υπολοίπων. Αντιθέτως, δέχτηκε την πρόκληση να αξιοποιήσει τον παραπάνω χρόνο που της άφησε το πρόγραμμά της, κυνηγώντας την πραγματική της κλήση. Και βγήκε νικήτρια.

Με αφορμή, λοιπόν, την νέα της μόνιμη απασχόληση, το νέο της σπίτι και την επιστροφή της από ένα ταξίδι στην πανέμορφη Βαρκελώνη, την συνάντησα και της ζήτησα να φτιάξει μια λίστα με τα καλύτερα γλυκά των Χριστουγέννων που μπορεί κανείς να φτιάξει στο σπίτι.

Τοπ 10: χριστουγεννιάτικα γλυκά
1. English Christmas Cake / Αγγλία / συνταγή
2. Μελομακάρονα / Ελλάδα / συνταγή     
3. Gingerbread Cookies / Αμερική / συνταγή     
4. Buche de Noel / Γαλλία / συνταγή     
5. Βασιλόπιτα / Ελλάδα / συνταγή     
6. Mincemeat / Αγγλία / συνταγή      
7. Gallet de rois / Γαλλία / συνταγή     
8. Panettone / Ιταλία / συνταγή     
9.  Stollen / Γερμανία / συνταγή     
10. Κουραμπιέδες / Ελλάδα / συνταγή


lifo.gr
*Αναδημοσίευση 2018

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael