Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο ΓΣ Σιάτιστας στον αγώνα Εθνική Ελλάδος-Εθνική Μεγ. Βρετανίας (φωτο-βίντεο)


Μια σπουδαία νίκη με 61-59 πέτυχε η Εθνική Ελλάδος Γυναικών απέναντι στην Εθνική Μεγάλης Βρετανίας στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, με πάνω από 3000 φιλάθλους και ακαδημίες των Συλλόγων Μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζοντας την Εθνική σε ένα δύσκολο παιχνίδι!!! 


Ο αγώνας διεξήχθει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Προκριματικών Αγώνων του Eurobasket 2019 των Γυναικών!!! Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος για την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και ευελπιστώντας στα επόμενα (με Ισραήλ εκτός έδρας και με Πορτογαλία εντός) το ίδιο αποτέλεσμα!!!! Αξιοσημείωτο είναι ότι η κορυφαία παιχτρια της Εθνικής μας, η Ελεαννα Χριστινάκη, έκανε ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής με 18 πόντους, καθώς το προηγούμενο ήταν οι 12 πόντοι που σημείωσε σε φιλικό αγώνα στις 27 Μαίου 2015 με τη Λιθουανία.

 Διαιτητές: Τσέκοφ(Βουλγαρία), Σμιλιανιτς (Σερβία), Πέρλιτς(Κροατία) 
Δεκάλεπτα: Α 13-13, Β 30-26, Γ 46-39, Δ 61-59

 Ελλάδα(Κεραμιδάς): Σταμάτη 10, Χατζηνικολάου 6, Μάλτση 5, Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 2, Σπανού 6, Φουράκη 2, Σπυριδοπούλου 2, Καλτσίδου 8, Χριστινάκη 18  

Μεγάλη Βρετανία(Μπουθέτα): Πραιορ, Τζοουνς 3, Κολινς 7, Βαντερβαλ 2, Χαντι 9, Σιμπσον 3, Λινταμ 17, Στιουαρτ 2, Φαγκμπενλε 16  

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ήταν παρών στον σπουδαίο αυτό αγώνα με παιδιά(αθλητές και αθλήτριες) των ακαδημιών του διαφόρων ηλικιών, ενθουσιασμένα για αυτή την εμπειρία να παρευρίσκονται σε ένα σπουδαίο αγώνα στο Στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας (ΚΓ Λευκόβρυσης) με τόση φανταστική ατμόσφαιρα!!! 
 
Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου, Καρακώστα Βούλα



















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael