Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από… κοντέινερ!

Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ!
Η διαμονή σε κοντέινερ στη μέση της ερήμου ίσως να μην ακούγεται ως καλή ιδέα. Μέχρι να δείτε αυτή την κατοικία που είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από κοντέινερ, μια εκπληκτική δημιουργία από τον Λονδρέζο σχεδιαστή James Whitaker.
Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ!
Το σπίτι των 200 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, είναι κατασκευασμένο από κοντέινερ τοποθετημένα σε διαφορετικές γωνίες. Η ιδέα του σχεδιαστή ήταν η κατοικία να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός λουλουδιού που ανθίζει στην έρημο.
Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ!
Σχεδιάστηκε για έναν παραγωγό ταινιών, ο οποίος έχει πάθος με τις ευφάνταστες κατασκευές και τα κοντέινερ. Το σπίτι, το οποίο ονομάζεται The Joshua Tree Residence, βρίσκεται σε μια έκταση 90 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια, χαρίζοντας εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο από τα πολλά παράθυρα και το μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα.
Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ! Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ! Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ! Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ! Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ! Perierga.gr   Εντυπωσιακή κατοικία στην έρημο φτιαγμένη από... κοντέινερ!perierga.gr
 
*Aναδημοσίευση 2017
 
 
https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael