Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Μαθητές κινηματογραφούν σκηνές που κόβουν την ανάσα... στο πιο εντυπωσιακό κομμάτι της Ελλάδας! (βίντεο)


Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας, τόλμησε να οργανώσει μία εκδρομή για τα παιδιά του σχολείου μας, εντελώς διαφορετική από την μεγάλη πλειοψηφία των σχολικών εκδρομών.
Η εκδρομή έγινε στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή του Ζαγορίου στην Ήπειρο.  Τα παιδιά εξοπλισμένα με κάμερες drone, go pro και SLR, περπέτησαν στα υπέροχα μονοπάτια του Βοϊδομάτη, του Βίκου, των χωριών και των πέτρινων γεφυριών της περιοχής και αναρριχήθηκαν στην μοναδικής ομορφιάς Δρακόλιμνη της Τύμφης.

Δείτε στο 4λεπτο βίντεο, οι εικόνες και η ομορφιά του τοπίου πραγματικά μας ταξιδεύουν.  Ακόμα και τα άγρια άλογα του οροπεδίου "Λάκα Τσουμάνη", είναι ένα θέαμα πρωτόγνωρο για πολλούς από εμάς.
Σύλλογος Γονέων 2ου Λυκείου Βούλας.


 21 παιδιά κινηματογραφούν, με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα, σκηνές που κόβουν την ανάσα, στο πιο εντυπωσιακό κομμάτι της Ελλάδας. Μαθητές της 1ης τάξης του 2ου Λυκείου Βούλας, σε εξαήμερη απόδραση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, σε Φαράγγι Βίκου, Δρακόλιμνη, Βοϊδομάτη, Ζαγοροχώρια, τολμούν μία διαφορετική προσέγγιση των σχολικών εκδρομών, κοντά στα όρια.


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael