Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Την Κυριακή 16 Ιουλίου Οι καταναλωτές Δεν Ψωνίζουν!! Οι εργαζόμενοι Δεν Δουλεύουν!! Τα καταστήματα είναι Κλειστά!!


Η απόλυτη υπακοή της κυβέρνησης στις επιθυμίες των δανειστών  για άνοιγμα των καταστημάτων 32 Κυριακές το χρόνο, αρχής γινομένης από την Κυριακή 16 Ιουλίου, επιφέρει σειρά αρνητικών επιπτώσεων, ενάντια στις οποίες υπάρχει ανάγκη να αντιδράσουμε και να αμυνθούμε, αφού η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές δε δημιουργεί σε καμία περίπτωση ούτε νέες θέσεις εργασίας, ούτε αυξάνει τον τζίρο.

Αντίθετα, επιβαρύνει τις μικρομεσαίες  επιχειρήσεις  με την εισφορά της προσωπικής τους εργασίας τις Κυριακές, αφιερώνοντας το λίγο στο προσωπικό χρόνο που τους έχει απομείνει, διεκδικώντας έστω ένα μικρό μερίδιο συμμετοχής στην αγορά, απέναντι στο  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων –κολοσσών.


Αυτούς που εξυπηρετεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές,  είναι τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα,  που τρίβουν  τα χέρια τους για τους αναμενόμενους τζίρους της ημέρας εκείνης, υποχρεώνοντας  τους εργαζόμενους τους σε ένα ατελείωτο-συνεχές 12ωρο εργασίας, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις δε θα ανταμειφθεί σύμφωνα με το νόμο (χρηματική απολαβή ή παροχή άδειας).
Φίλοι Καταναλωτές:
 

Η Κυριακή 16 Ιουλίου είναι η πρώτη από τις 32 Κυριακές.
Στις 16 Ιουνίου θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλους αυτούς ότι,  δεν μας λείπουν οι ημέρες, αλλά τα χρήματα που θα μπορούσαμε  να ξοδέψουμε,  ψωνίζοντας μέσα στα νόμιμα ωράρια όλων των υπολοίπων ημερών του χρόνου.
 

Το Ε.Κ.Ν.Κ καλεί όλους τους καταναλωτές να ακυρώσουν  στην πράξη την αναχρονιστική «μεταρρύθμιση» του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, γυρνώντας την πλάτη σε όσους επιχειρήσουν να την εφαρμόσουν.
 

Η Κυριακή είναι ΑΡΓΙΑ!!! και έχει κατακτηθεί με συλλογικούς επίμονους αγώνες και θυσίες.
Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2017 :
Οι καταναλωτές Δεν Ψωνίζουν!!     

Οι εργαζόμενοι Δεν  Δουλεύουν!!
Τα καταστήματα είναι Κλειστά!!