Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΕΚΑΣΔΥΜ: Τελικός Πρωταθλήματος - ΑΠΣ Πτολεμαίδας- ΓΣ Σιάτιστας 65-63



Υπερπροσπάθεια των παιχτών του Γυμναστικού χθες στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ με τον ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας, χάνοντας τελικά με σκορ 65-63!!!

Οι παίχτες του Γυμναστικού έδειξαν ψυχή και το πάλεψαν το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια και υπερέβαλαν εαυτό!!! Γι' αυτό το λόγο τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!!

Οι νεαροί παίχτες του ΓΣΣ απέκτησαν εμπειρίες ζώντας έναν δυνατό τελικό πρωταθλήματος, με την στήριξη και τη βοήθεια των έμπειρων παιχτών της ομάδας που με την αξία και το ήθος τους τους δείχνουν το δρόμο για το μέλλον!!!

Ο προπονητής Γ. Σιάσιος δήλωσε ότι "έγινε μια καταπληκτική σειρά αγώνων που όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου για την προσπάθεια τους και στον Αρίων για την άνοδο".

Ο προπονητής της Πτολεμαΐδας Κ. Κυρατζής συγκινημένος ευχαρίστησε τους παίχτες του για την προσπάθεια, καθώς μερικοί δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις. Ευχαρίστησε, επίσης, τον κόσμο που έδωσε δυνατό παρόν, και σαν διοίκηση, δήλωσε, ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν να παίξουν στη Γ' Εθνική καθώς δεν είναι τόσο εύκολο.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
Α' 18-18 Β' 33-30 Γ' 49-45 Δ' 65-63

Οι πόντοι των παιχτών:
Γράβας Γιώργος, Ρέππας Χρήστος 20(3), Καρακουλάκης 1, Ρέππας Νίκος
28(1), Σβώλης 6, Τεντουκάλης, Ζάγγας, Παππάς 1, Κοσμίδης 7, Πάικος,
Γούσιας

Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου,
Καρακώστα Βούλα






















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael