Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Μαθηματικός Διαγωνισμός «τα Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας (φωτο)


To Σάββατο 13 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 13ος Μαθηματικός Διαγωνισμός «τα Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής» που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης με το τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στον οποίο παίρνουν μέρος μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Κοζάνης. Στόχος του διαγωνισμού είναι να δουν οι μαθητές την πρακτική μορφή των μαθηματικών  και να μπορέσουν να ασκηθούν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης και επίλυσης των προβλημάτων δίνοντας σημασία στη συμμετοχή και όχι στο αριστείο.

Ο διαγωνισμός για τα σχολεία του Βοΐου πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας με τη συμμετοχή 42 μαθητών των Δημοτικών Σχολείων 1ου & 2ου Σιάτιστας, Γαλατινής, Τσοτυλίου, Μικροκάστρου-Καλονερίου.

Ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ευχαριστεί το Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας, τους Εκπαιδευτικούς επιτηρητές καθώς και τους συμμετέχοντες μαθητές που διέθεσαν το πρωινό του Σαββάτου τους για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.


mathslife




















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael