Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στην υπό κατασκευή Πανεπιστημιούπολη στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης


Τα υπό ανέγερση κτίρια της Πανεπιστημιούπολης στην περιοχή ΖΕΠ στην Κοζάνη, επισκέφτηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης. Συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού κ. Όλγα Πουταχίδου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, ξεναγήθηκε στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων, τόσο από τους επιβλέποντες μηχανικούς και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων (έδρα) της Π.Δ.Μ. όσο και από τους εκπροσώπους της Κ/Ξ ΤΕΝΑ – ΑΤΕΒΕ, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΤΕΒΕ και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ – ΑΤΕ.

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πρύτανη, τους επιβλέποντες, τον Διευθυντή Τ.Ε. της ΠΔΜ κ. Αναγνώστου και τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας, κ.κ. Μαρκογιαννάκη, Ψουνόπουλο και Καραϊορδανίδη, για την αναλυτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των εργασιών. Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι διαθέτουμε τη γνώση και το δυναμικό για μεγάλα έργα.

Η Πανεπιστημιούπολη είναι έργο εμβληματικό για τον τόπο μας και αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για την αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Με χαρά διαπίστωσα ότι σε λίγους μήνες θα είναι δυνατή η σταδιακή μετεγκατάσταση κάποιων υπηρεσιών και τμημάτων του πανεπιστημίου μας στα υπό κατασκευή κτίρια. Η ευρύτερη έκταση έχει σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, απολύτως πρόσφορες και συμβατές με τον σχεδιασμό για τη Δίκαιη Μετάβαση, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες.

Μετά την επίσκεψη, ενημέρωσα τον αρμόδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση Υφυπουργό, κύριο Συρίγο, για την πρόοδο του έργου και τον προσκάλεσα να το επισκεφθεί, για τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού πλάνου, ενόψει και της απόφασης του κυρίου Πρωθυπουργού για τη στήριξη των περιφερειακών ιδρυμάτων της χώρας.»


Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνηςhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια