Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Χρηματοδότηση ύψους 250.000,00€ για την αναβάθμιση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βοΐου

Με απόφαση της υπηρεσιακής γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών, το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βοΐου εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017» του Υπουργείο Εσωτερικών, για παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού ύψους 250.000,00€.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης , αφορά σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των υποδομών των υφιστάμενων κτιρίων των λειτουργούντων δημοτικών παιδικών σταθμών, καθώς επίσης και την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος Βοϊου κ. Χρήστος Ζευκλής , ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιλτιάδη Γκουλιαμπέρη και την συνεργάτιδα κ. Θεοδώρα Ηλιάδου, που μερίμνησαν για την σύνταξη και την υποβολή της πρότασης σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας τόσο των φιλοξενουμένων παιδιών όσο και των εργαζομένων και μέσω της ανωτέρω δράσης θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων και στην αύξηση του επιπέδου ασφαλείας.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια