Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! (βίντεο)


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι προς πώληση και ψάχνει αγοραστή για την ΚΑΕ.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ, όπως λάθος δεσμεύτηκα πέρυσι. Βλέπετε στα 33 αυτά χρόνια δεν είχαμε μπει ποτέ στη διαδικασία να αποτιμήσουμε την αξία αυτού του πανίσχυρου brand, της καλύτερης ομάδας που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος.

Αυτοί που σύμφωνα με τους ειδικούς εκτιμητές, υπάρχουν στη διάθεσή σας, η αξία της φτάνει στα 75 εκατομμύρια ευρώ, 34 για το σήμα και 75 η συνολική επιχειρηματική αξία. Αλλά δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω, δεν θα αλλάξω ούτε λέξη. 25 είπα και δεν το αλλάζω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί με ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μου και βασισμένη αποκλειστικά και μόνο στα έσοδά της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος.

Από σήμερα αυτοί τρέχουν τον Παναθηναϊκό εξ' ολοκλήρου. Εδώ, όμως, θέλω να τονίσω ότι επειδή ένας Γιαννακόπουλος δεν έχει την ανάγκη να τραβήξει την πρίζα ώστε να φανεί περισσότερο επιτυχής επί των ημερών του, αλλά μέχρι και τις τελευταίες ημέρες δουλεύαμε για να εξασφαλίσουμε τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για μια σειρά από μέτρα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό. Σκοπός μου για αυτές τις ενέργειες είναι η απουσία του Γιαννακόπουλου και των χρημάτων που έβαζε στον Παναθηναϊκό, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη αισθητή. Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, όσο περισσότερο γίνεται».




zougla.gr






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael