"Κατασκοπικό θρίλερ" με ιατρικό υλικό! (βίντεο)Καταγγελίες για νόμους «Άγριας Δύσης» στην παγκόσμια αγορά ιατρικών αγαθών - Καταγγελίες σε βάρος των ΗΠΑ και απειλές Τραμπ για την εταιρεία 3Μ

Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να προβλέψει το ντόμινο των εξελίξεων που προκαλούνται από την πανδημία του CONVID-19.

 

Μετά την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ τα δεδομένα αλλάζουν - δυστυχώς προς το χειρότερο - όχι μόνο για την υπερδύναμη του πλανήτη αλλά και για όλες τις υπόλοιπες χώρες που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης απέναντι στον αόρατο εχθρό.
 

Όλοι περιμένουν με αγωνία την παραγωγή ιατρικών υλικών και προϊόντων προστασίας από τον CONVID-19 που πλέον κατά μεγάλο ποσοστό παράγονται στα εργοστάσια της Κίνας που επανεκκίνησαν την παραγωγή τους μετά την τρίμηνη καραντίνα, όμως, οι αυξημένες ανάγκες των ΗΠΑ άλλαξαν τα δεδομένα προκαλώντας αντιδράσεις, τριβές και διπλωματικές συγκρούσεις.
Τα αεροπλάνα άλλαξαν πορεία για ΗΠΑ
 

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να έδωσε εντολή να αγοραστούν με κάθε κόστος και σε οποιαδήποτε τιμή όλα τα διαθέσιμα ιατρικά υλικά και να κατευθυνθούν προς τις ΗΠΑ προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στην Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία που μαστίζονται από τον CONVID-19 και περιμένουν ως «μάννα εξ ουρανού» τα αναλώσιμα υλικά.

Όλα αυτά εν μέσω καταγγελιών πως το τελευταίο 48ωρο κατασχέθηκαν ή άλλαξαν πορεία και κατέληξαν στις ΗΠΑ πολλές φορτωτικές με τόνους ιατρικών υλικών που προορίζονταν για την Ευρώπη.alphatv.gr