Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Πώς ένα εισιτήριο λεωφορείου άλλαξε τη ζωή ενός 13χρονου αγοριού! (βίντεο)


Ένα 13χρονο αγόρι αποφάσισε να βοηθήσει μία γυναίκα με το παιδί της στο λεωφορείο και της αγόρασε ένα εισιτήριο για να τη διευκολύνει, όσο αυτή προσπαθούσε να ηρεμήσει το γιο της. Αυτή του το ανταπέδωσε με 1.500.000 ρούβλια! 

Η Νατάλια Μίσινα από την Αγία Πετρούπολη βρέθηκε στην μικρή πόλη Κάμεν να Ομπί της Σιβηρίας για να επισκεφθεί κάποιους συγγενείς της για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Μαζί της είχε τον μικρό της γιο Μίσα.

Όταν η γυναίκα μπήκε σε ένα λεωφορείο, ο μικρός Μίσα ήταν πολύ ανήσυχος και αυτή προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον βάλει να καθίσει.
Όταν τον τακτοποίησε στο κάθισμα και πήγε να πληρώσει για το εισιτήριο στον οδηγό, αυτός της είπε ότι ένα νεαρό παιδί είχε ήδη πληρώσει για αυτήν και το μικρό παιδί.

Η Νατάλια έμαθε ότι το αγόρι το έλεγαν Βάνια και ήταν 13 χρονών. Ο πατέρας του είχε πεθάνει και ζούσε με τη μητέρα του, Τατιάνα, η οποία δούλευε σε ένα κατάστημα τροφίμων.
Ο μισθός της έφτανε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα.
Το διαμέρισμα που ζούσαν ήταν πολύ παλιό και χρειαζόταν ανακαίνιση, έτσι ο Βάνια έπρεπε να θυσιάσει τα μαθήματα ζωγραφικής.

Ο Βάνια είπε ότι πλήρωσε για τη Νατάλια και τον γιο της γιατί είδε ότι η γυναίκα χρειαζόταν βοήθεια και ότι στην οικογένειά του «ήταν κάτι φυσιολογικό να φροντίζεις τους άλλους».
Η Νατάλια δεν πρόλαβε να ρωτήσει το επώνυμο του μικρού αγοριού γιατί κατέβηκε μετά από λίγες στάσεις, όμως ήταν αποφασισμένη να βρει το αγόρι που τη βοήθησε.
Μετά από μία μικρή έρευνα σε φίλους και γνωστούς, βρήκε που πήγαινε σχολείο το παιδί και από τη δασκάλα του έμαθε τη διεύθυνσή του.

Όπως αποδείχτηκε, η Νατάλια ήταν μια διάσημη blogger με 647.000 ακόλουθους στο Instagram.
Η γυναίκα συγκινήθηκε τόσο πολύ με τη χειρονομία του αγοριού που ξεκίνησε μία εκστρατεία για να βοηθήσει τον Βάνια και την οικογένειά του να ανακαινίσουν το σπίτι τους έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τα μαθήματα ζωγραφικής.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 1.500.000 ρούβλια, περίπου (22.000 ευρώ).

Τελικά οι καλές πράξεις ανταμείβονται.sputniknews.gr