Παραμυθένια Χριστούγεννα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας
Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2019  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019
Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας
Ώρα έναρξης 6.00 μ.μ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης 5.00 μ.μ

Αφήγηση του παραμυθιού : «Ρούντολφ το ελαφάκι» από το βιβλίο του May Robert και γιορτινές κατασκευές με τη δασκάλα Ζωή Τσιαούση.

Μια ιστορία για τον πιο χαριτωμένο ήρωα των Χριστουγέννων, τον ταπεινό και ντροπαλό Ρούντολφ το ελαφάκι, που μέσα από την τρυφερή ιστορία του περνάει το μήνυμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης 5.00 μ.μ
Αφήγηση του παραμυθιού : «Ο Αϊ Βασίλης φέτος είναι πράσινος» του Νίκου Μιχαλόπουλου και της Άννα Βερούλη με τη δασκάλα Δέσποινα Γιαννακού.

Ένα βιβλίο μοναδικό ανατρεπτικό, που μιλάει για το περιβάλλον και την οικολογία, με ήρωα ποιόν άλλον… τον αγαπημένο σε όλα τα παιδιά Αϊ – Βασίλη !!!

Θα ακολουθήσουν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης 5.00 μ.μ
Αφήγηση της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας : «Ο ξυλαράκης» της Julia Donaldson και κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών με την εικαστικό Ευδοξία Σαπνάρα .

Ο ξυλαράκης είναι μια αξέχαστη ιστορία, για μια μεγάλη περιπέτεια που αντικατοπτρίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο τη σημασία της οικογένειας αλλά και την ανάγκη όλων μας να περνάμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα τις ημέρες των Χριστουγέννων.